Hogy érzik magukat most a 70-80 évesek? Mi a legnehezebb és a legjobb dolog az életükben?

Ma van az idősek világnapja, velük beszélgettünk Kádárról, Orbánról, magányról, munkáról. Pillanatkép Szombathelyről.

32 éve minden október elsején megünnepli a világ az időseket. A nekik szánt rendezvényeken hosszú beszédekben sorolják nagyon és kevésbé fontos emberek, mennyire fontos a megbecsülésesük.

De vajon ők hogyan élik meg a nyugdíjas éveket? Mi legjobb és a legnehezebb az életükben? Ha visszaforgathatnák az idő kerekét, akkor hol állítanák meg? Erre kerestük a választ Szombathelyen, a szocializmusban épült, mára már kultikussá vált Domus üzletközpontnál, ahol napközben igencsak magas a gurulós bevásárlókocsival közlekedők aránya. Érdekes, hogy, akit megszólítottunk, mindenki el akarta mondani, hogyan él és mit érez most.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video