Hol járt fotósunk? - Város a felhők alatt

Itt van népszerű játékunk újabb feladata.

Még 2021 februárjában indítottuk útjára sorozatunkat Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 , melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk.

Az előző feladványukra Hol járt a fotósunk: Diadalív a belváros szélén 2022. December 11. 19:34 érkező helyes megfejtések pedig most sem maradtak el, hiszen a fotó Mária Terézia tiszteletére épített diadalívről természetesen

Vácon készült

Gratulálunk minden helyes megfejtőnek! És most lássuk a legújabb feladványt:

Város a felhők alatt

Józing Antal

Most egy európai nagyváros látható a képen, egy szokatlanabb nézőpontból. De szemfüles olvasóink számára árulkodó lehet a középen lévő épület. Hajrá!

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk! Aztán rövidesen jelentkezünk a megoldással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék