Hol járt a fotósunk? – Titokzatos vár a fenyőfák között

Csak annyit mondunk, hogy a kép Magyarországon készült.

Még 2021 februárjában indítottuk útjára sorozatunkat Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 , melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk.

A legutóbbi feladványunkon Hol járt fotósunk? - Hangulatos házak a hegyoldalban 2022. November 20. 16:38 „hangulatos házak voltak a hegyoldalon”.

Sok válasz érkezett, akadtak, akik Sopronra vagy Veszprémre tippeltek, de az igazság az,

hogy a fotó Pécsett készült.

Azért szép számmal voltak olyanok, akik eltalálták, annak ellenére, hogy a kép a városnak egy kevésbé ismert részét mutatja, és valóban kevés támpont látható rajta. (Se dzsámi, se székesegyház.)

Gratulálunk minden helyes megfejtőnek! És most lássuk a legújabb feladványt:

Titokzatos vár a fenyőfák között

Józing Antal

Most szigorúak leszünk és nem segítünk. Illetve csak annyit, hogy a fotó Magyarországon készült.

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk! Aztán rövidesen jelentkezünk a megoldással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék