Hol járt fotósunk? - Hangulatos házak a hegyoldalban

A nehezebb feladvány után most itt egy lazább.

Még 2021 februárjában indítottuk útjára sorozatunkat Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 , melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk. A legutóbbi feladványunk Vajon hol járt fotósunk? - Piros romok egy mediterrán óváros utcájában 2022. November 05. 17:02 kicsit nehezebbre sikerült. Sok válasz is érkezett. Volt, aki Szicíliát vagy Toscanat vélte felfedezni a fotón. De volt olyan is aki szerint biztos, hogy nem Felcsút, sőt volt, aki egyenesen Józsefvárost látta benne. De szerencsére olvasóink tényleg nyitott szemmel járnak a világban, hiszen érkeztek jó megfejtések is, miszerint:

Horvátországban, Zadarban

készült a kép.

Gratulálunk minden helyes megfejtőnek! És most lássuk a legújabb feladványt:

Hangulatos házak a hegyoldalban

Józing Antal

Annyit segítünk, hogy dunántúli városról van szó egy nem túl sík terepen.

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk! Aztán rövidesen jelentkezünk a megoldással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek