Hol járt fotósunk? - Díszes kupola

Érkezik következő feladványunk.

Még 2021 februárjában indítottuk útjára sorozatunkat Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 , melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk.

Az előző feladványukra Hol járt fotósunk? - Város a felhők alatt 2022. December 19. 20:22 ismét érkeztek érdekes megfejtések. Volt aki Budapestet vélte felfedezni a fotón, és olyan is, aki a terjeszkedő Mészáros Lőrinc birodalom egy újabb szeletét vizionálta. Persze jöttek azért a helyes megfejtések is, miszerint:

A fotó Londonban készült

Gratulálunk minden helyes megfejtőnek! És most jöjjön a legújabb feladvány:

Díszes kupola

Mészáros D. Zsolt

Most egy magyarországi nagyvárosra vagyunk kíváncsiak, illetve arra, hogy pontosan hol készült a fotó.

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk! Aztán rövidesen jelentkezünk a megoldással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék