Hol járt fotósunk? Apró házak egy nagy panorámaképen

Folytatjuk népszerű játékunkat.

Még 2021 februárjában indítottuk útjára sorozatunkat Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 , melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk. Azóta már egyre többen játszanak velünk. Mi pedig örömmel tesszük közzé az új feladványokat és persze az előzőek megfejtését is. Legutóbbi feladványunk Hol járt a fotósunk? Havas dombok egy jellegzetes építménnyel 2023. January 29. 18:26 megfejtését már a képen látható viadukt is elárulja:

Természetesen Veszprémben készült a fotó.

Gratulálunk minden megfejtőnek! És most jöjjön a legújabb feladvány:

Nagyítson bele, ha így nem menne!
Józing Antal

A rengeteg apró ház láttán talán elsőre azt gondolhatnánk, hogy több hely is van az országban, ahol készülhetett a fotó, de ha jobban megnézik vagy belenagyítanak, akkor mindjárt találnak majd néhány árulkodó épületet, melyek pontosan behatárolják a helyszínt. Talán még arra is rájönnek, hogy hol állhatott a fotós.

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk! Aztán rövidesen jelentkezünk a megoldással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék