Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Hol járt a fotósunk? Havas dombok egy jellegzetes építménnyel

Néhány napja készült a kép.

Még 2021 februárjában indítottuk útjára sorozatunkat Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 , melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk.

Az előző feladványukra Hol járt fotósunk? - Város a felhők alatt 2022. December 19. 20:22 ismét érkeztek jócskán megfejtések. Ez kétségkívül nehezebb volt, mint a szokásos, de azért kaptunk szép számmal helyes megfejtéseket is. Az tippelt helyesen, aki azt írta, hogy

a fotó a Szegedi dómban készült.

Gratulálunk minden megfejtőnek! És most jöjjön a legújabb feladvány:

Józing Antal

A fotó néhány nappal ezelőtt készült Magyarországon. Első pillantásra lehetne bárhol, ahol dombok vagy hegyek vannak; de ha valaki figyelmesebben nézi a képet, valami olyat is meglát, ami nagyon jellegzetes, amiből csak egy van, és ami egyértelműen elárulja, hogy hol járt a fotósunk.

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk! Aztán rövidesen jelentkezünk a megoldással.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek