Holnap reggel 6-tól már semmiképpen ne parkoljon a szombathelyi Bartók Béla körút 40. elé!

Czeglédy Csaba képviselő figyelmeztetett erre.

"Aki a Bartók B. krt. 40. számú társasházak előtt szokott parkolni, ma estétől, de legkésőbb holnap reggel hat órától ne tegye, ugyanis holnap végre megkezdődik a parkoló hosszú évek óta várt felújítása" - hívta fel a figyelmet Facebook-posztjában Czeglédy Csaba városi képviselő, ugyanis egyetlen ott maradt autó is gátja lehet a munkálatoknak.

Azt is jelezte, hogy a Tófürdő melletti parkoló nyitva van, a biztonsági őr is szolgálatba állt. "Ha minden jól alakul, három hetet kell csak átvészelni" - tette hozzá.

Mint korábban már beszámoltunk Mégsem szakaszos lezárással kerül sor a parkolófelújításra a szombathelyi Bartók Béla körúton March 18. 17:05 róla, a parkoló felújítása húsvét hétfőt követő kedden, április 2-án kezdődik, és a munkálatok gyorsabb elvégzése és a járművek sérülése, rongálódásának megelőzése érdekében az egész terület április 1-jén délutántól egyben le lesz zárva, tehát mégsem szakaszos lesz a lezárás.

A parkoló pótlására hivatott Tófürdő melletti parkoló március 31. naptól (vasárnap) már megnyílt. A parkolóban 90 + 6 (mozgáskorlátozott) hely található.

A városüzemeltetés szerint a parkolófelújítás időtartama várhatóan 4 hét, tervezett befejezés 2024. április 30., de a képviselő most csak 3 hetes lezárásra számít.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely