Horvátországban nyaralt Orbán Viktor - írja egy horvát lap

A miniszterelnök nemrég a hazai nyaralásra buzdított.

Az egyik legolvasottabb horvát lap, a Jutarnji arról ír, hogy idén nyáron Orbán Viktor is Adriánál nyaralt. A cikk szerint a magyar miniszterelnök Hvar szigeténél bérelt a barátaival egy Hanse 575 típusú vitorlást, amiről megjegyezték, hogy már akár heti 2500 euróért is bérelhető, szóval jóval szerényebb, mintha ő is Szíjj László Lady Mrd-ján ejtőzött Szijjártó Péter külügyminiszter Szíjj László adriai luxusjachtján bekkeli ki a fehérorosz válságot 2020. August 18. 15:02 volna.

Orbán Viktor a Balaton-parton, Tiborcz István felsőörsi birtokán
Forrás: facebook / Orbán Viktor

A 444.hu megkeresésére Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnöke annyit közölt: "Orbán Viktor magánprogramjairól nem adunk tájékoztatást, csak a hivatalos tevékenységéről".

A horvát lapban emlékeztetnek arra is, hogy a magyar miniszterelnök július elején még azt tanácsolta a magyaroknak, hogy több Balaton, kevesebb Adria, vagyis hogy a magyarok a járvány megfékezése érdekében inkább itthon nyaraljanak. Igaz, már abban az interjúban is megjegyezte, hogy "az embernek egyszer egy évben látnia kell a tengert".

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Közélet