Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz hétfőn a szombathelyi elkerülőn

A Szombathelyi Rendőrkapitányság szemlét tart a Repülők útján.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2022. április 25-én a 19 óra és 21 óra közötti időszakban szemlét tartanak a rendőrök a 87-es számú főút Szombathelyt elkerülő szakaszán, a Repülők útján.

"Az eljárási cselekmény ideje alatt teljes útlezárásra kell számítani a Repülők útján , a Söptei úti körforgalom és a Viktória utcánál lévő körforgalmú kereszteződés közötti útszakaszon" - olvasható a közleményben.

Józing Antal

A rendőrök a forgalmat a Söptei úti körforgalomnál a Söptei út irányába, a Repülők útja és a Viktória utca közötti körforgalomnál a 11-es Huszár út irányába terelik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos