Idén is tarthat kormányinfót Orbán, még decemberben

Még újságírói kérdésekre is válaszolhat.

Úgy értesült a hvg.hu, hogy Orbán Viktor miniszterelnök december 21-én tarthatja meg szokásos éves sajtótájékoztatóját.

„Az immár hagyományos miniszterelnöki kormányinfót a kellő időben meg fogjuk hirdetni a szerkesztőségek számára” – válaszolta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke a portál kérdésére, amikor arról kérdezték, meg tudja-e erősíteni az értesülésünket, miszerint december 21-e lesz idén az az alkalom, amikor Orbán Viktor rendhagyó kormányinfón válaszol a hazai és a nemzetközi sajtó kérdéseire.

Havasi Bertalan is az "immár hagyományos" fordulatot használta, márpedig a kormányfő 2021-ben és 2022-ben is december 21-én tartott Kormányinfót, sőt ezeket a tájékoztatókon fontos bejelentéseket is szokott tenni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek