Október 14-én lesz az időközi választás Czeglédy Csaba szombathelyi választókerületében

A letartóztatásban lévő lévő városi képviselőnek június közepén szűnt meg a mandátuma.

Október 14-re írta ki az időközi választást Szombathely 5. választókerületében a városi választási iroda vezetője, azaz a jegyző. A dátumra a választás.hu hivatalos oldalon bukkantunk rá.

Június 15-én volt egy éve Ma egy éve, hogy Czeglédy Csaba nem járt a szombathelyi közgyűlésben 2018. June 15. 12:12 , hogy Czeglédy Csaba nem vett részt a városi közgyűlésen. A közgyűlés június 25-én Közgyűlés: hajléktalanügyek, zanati kerékpárút, költségvetésmódosítás, megszűnő mandátum 2018. June 25. 08:30 vette tudomásul, hogy a törvény értelmében megszűnt Czeglédy mandátuma, a képviselő ügyvédje július 9-én jelentette be Czeglédy Csaba nem fellebbezi meg képviselői mandátumának megszűnését 2018. July 09. 07:35 , hogy nem fellebbezik meg a mandátum megszűnését. Ezzel jogerőssé vált, hogy Czeglédy már nem képviselő, így ki lehetett írni az időközi választást.

Az október 14-i időközi önkormányzati képviselő-választásra a jelölteket augusztus 27-től október 7-ig jelenthetik be a jelölőszervezetek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet