Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

1182 választópolgár szavazott 15 óráig a szombathelyi időközi választáson

Az arány ugyanaz, mint a 2014-es önkormányzati választáson.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

1185-en szavaztak a szombathelyi időközin 15 óráig - közölte kérdésünkre Károlyi Ákos jegyző, a helyi választási iroda vezetője. Ez 27,46 százalékot jelent, ami nagyjából megfelel a 2014-es önkormányzati választás időarányos adatának.

2014-ben 40 százalék volt a részvétel az urnazáráskor.

Kovács Dávid

Reggel kilenc előtt nehezen indult be Eddig alacsony a választási részvétel a szombathelyi időközi képviselőválasztáson 2018. October 14. 09:16 a választás, 11 órára viszont megközelítették Délelőtt belehúztak a választópolgárok a szombathelyi időközi választáson 2018. October 14. 11:34 a 2014-es időarányos részvételt.

A szavazóhelyiségek 19 óráig lesznek nyitva, az időközi választás tudnivalóit itt foglaltuk össze Így szavazhatnak Czeglédy Csaba utódjára vasárnap a derkovitsiak 2018. October 11. 07:59 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra