Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Igazi ősmagyarként, Petőfi mentéjében énekli a Himnuszt Varga Viktor

Nagyon extra a klip, még kardot is ránt.

Varga Viktor mindig is a polgárpukkasztásról volt híres, így egyáltalán nem okozott meglepetést az új klipje. Történt ugyanis, hogy miután szeptemberben megvarrta magának „Petőfi Sándor mentéjét”, kiállt egy sziklára, hogy elénekelje a Himnuszt.

Mindezt vérbeli ősmagyarként, rasztahajjal, karddal az oldalán, amit úgy kiránt a balsors szónál, hogy hirtelen azt sem tudja magáról a gyanútlan néző, hogy fiú-e vagy lány.

„A magyar nép zivataros századaiból... Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkbe!” – írta egyékbként a kliphez.

És bár némi logikai bukfencet vélünk felfedezni a dologban, ha már jön a Petőfi-emlékév, adjuk meg a módját, nem?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra