Így róhatjuk le kegyeletünket Törőcsik Mari előtt

A nemzet színészének a sárga rózsa volt a kedvenc virága.

Péntek kora reggel tudatta a megrázó hírt Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze 2021. April 16. 07:58 a Nemzeti Színház, miszerint Törőcsik Mari, a nemzet színésze hosszas betegség után elhunyt. A színészlegendáról sok művésztársa és a magyar közélet legfontosabb alakjai is megemlékeztek "Felfogni is nehéz, a szép emlékekig talán majd holnapután eljutok" 2021. April 16. 13:02 .

A Nemzeti Színház társulata most egy hivatalos közleményben azt is megírta, hol, mikor és hogyan róhatják le kegyeletüket mindazok, akik tisztelték a színésznőt.

Mindazok, akik Törőcsik Marit, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznőt, érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját szerették és tisztelték, akiket feledhetetlen színészi játékával elkápráztatott, akiknek mosolyt csalt az arcára, leróhatják kegyeletüket a Nemzeti Színház Hajóorrában felállított emlékhelyen a mai napon (2021. április 16.) 17 órától 21 óráig. A továbbiakban pedig a hét minden napján 10 és 21 óra között - áll a közleményben.

A társulat hozzáteszi, hogy Törőcsik Mari kedvence a sárga rózsa volt, ezzel a virággal emlékezhetünk rá.

Kérjük a tiszteletüket tevőket, hogy a Nemzeti Színház Hajóorrát a Soroksári út felől kijelölt útvonalon közelítsék meg. A járványhelyzetre való tekintettel kérjük, fokozottan ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra. Ha lerótták kegyeletüket, a tömeg elkerülése érdekében a Duna felőli oldalon, a Nemzeti Színház parkolójának irányába távozzanak - teszik hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

"Felfogni is nehéz, a szép emlékekig talán majd holnapután eljutok"

Így búcsúzik Törőcsik Maritól Jordán Tamás, Bodrogi Gyula, Vidnyánszky Attila, Koncz Zsuzsa, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely.

Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze

Szombathelyen hunyt el a 85 éves színészlegenda.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek