Így utólag már érthető: a NER luxusrepülője idén legtöbbször Orbán Ráhelék új lakhelyére, Marbellára repült

Hadházy Ákos derítette ki.

„Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát” - idéztük Orbán Ráhel és családja Spanyolországba költözött – Hogy is van ez? 2021. September 24. 07:31 nemrég Orbán Ráhel Instagram-bejegyzését, most pedig összeállt a kép.

Az út kezdete
Hír.24

A független országgyűlési képviselő Facebook-posztjában leplezte le az eddig nem tudott tényt. A politikus emlékeztetett rá, hogy a NER luxusgépe, a Cessna idén legtöbbször a spanyolországi Marbellára repült, épp oda, ahová Orbán Viktor legidősebb lánya férjével, Tiborcz Istvánnal és három gyerekükkel költözött nemrég.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet