Ilyen a viszonya Krausz Gábor kislányának a séf új szerelmével

Tóth Gabi volt férje videót is posztolt a csajokról.

Már lassan egy éve, hogy Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor sztárséf szakítottak. A válás és, az, hogy Tóth Gabi nagyon hamar felvállalta új kapcsolatát megviselte Krauszt, de később beleszeretett a Dancing With The Stars műsorban táncpartnerébe. Mikes Annába, akivel meg is nyerték a versenyt.

Az énekesnő és a séf házasságából egy kislány született, Hannaróza. Már Mikes Annát is ismeri Hannaróza, sőt elkezdett hozzá táncórákra járni néhány hónapja. Azóta pedig vele együtt tartott táncórát Krausz Gábor kislánya. Hannaróza annyira megszerette ezt a sportot, hogy már ő mutatta a növendékeknek a gyakorlatokat. Tehát nagyon jó a viszonya édesapja barátnőjével.

A táncóráról videót is posztolt Krausz Gábor 24 órán át elérhető instagram történetében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek