NERjünk nagyot? NERjünk hát! – Ilyen plakátokat gyártottatok nekünk

Feszültséglevezetésnek is jó ez a nemzeti konzultációsplakát-generátor.

A héten mindenki nagyon belelendült a saját plakátgyártásba a kormány emojis nemzeti konzultációs plakátjaink mintájára. Elkészült ugyanis egy oldal, ahol bárki könnyedén összedobhat valami vicces szöveggel egy saját plakátot.

Egyébként még az Országos Meteorológiai Szolgálat is beszállt a buliba, ők ezt a plakátot gyártották és osztották meg a közösségi oldalakon, amit persze mindenki imádott.

A hét elején mi is gyorsan összedobtunk két plakátot (ezeket itt Önt is zavarja, hogy nincs saját plakátja? 2021. August 03. 10:55 nézhetitek meg), és olvasóinkat is egy kis kreatívkodásra, esetleg feszültséglevezetésre buzdítottuk. Most pedig megmutatjuk, mi mindent gyártottatok Ti!

Olvasó
Olvasó
Olvasó
Olvasó
Olvasó
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor