Ilyen pofás madáretetőkkel dobták fel Szombathelyt a momentumosok

Mert itt a tél, és segíteni jó. Még jó, hogy Lukács Dani nem esett le a fáról...

8 madáretetőt építettek, majd helyeztek ki Szombathely közparkjaiban a momentumosok, de ez még csak a kezdet, a jövőben még többet szeretnének. És miért? Mert itt a tél, és segíteni jó.

Momentumos madáretetők
Még több képért kattints!
Lukács Dániel

A madarak pedig meg is hálálják a segítséget. Például azzal, hogy rengeteg kártevőtől szabadítanak meg minket, segítenek az allergiásoknak is a gaznövények magvainak összeszedésével, ráadásul jelenlétük, hangjuk és látványuk bizonyítottan pozitív hatással vannak az ember közérzetére.

A madáretetők karbantartásáról és töltéséről egyébként a Momentum aktivistái gondoskodnak, szívesen várják a segíteni vágyókat is, ugyanis akár örökbe is lehet fogadni a madáretetőket.

Momentumos madáretetők
Még több képért kattints!
Lukács Dániel
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet