Ilyen se volt még! Megelevenedik a Queen magyarországi koncertje a szombathelyi Emlékmű-dombon

Pokrócokat és piknikkosarakat elő! Zenés kertmozi lesz!

Egyedülálló, sokak által várt kezdeményezés valósul meg: kertmozi lesz az Emlékmű dombon! Az „Érezd Szombathelyt!” programsorozat részeként vetítenek koncertfilmeket és magyar klasszikusokat most pénteken és szombaton, azaz augusztus 13-án és 14-én 20 órától – írja beharangozójában az AGORA.

Mindkét este ma már klasszikusnak számító zenés filmvígjátékkal kezdődik a móka. Pénteken a Csinibabával, szombaton pedig a Made in Hungariával lehet hangolódni a valódi csemegének számító koncertfilmekre.

Queen 1986 Budapest
queenlive.ca

A Queen 1986-os budapesti fellépése örök klasszikusnak számít nemcsak hazai, de nemzetközi viszonylatban is, a Rolling Stones Hyde Park-i koncertje pedig igazi örömzenét ígér a rockzene rajongóinak a filmvásznon.

A vetítőfelület Szombathelyen most első alkalommal egy nagyméretű légvászon, a vetítéstechnikát egy Christie Projektor, a hangot pedig egy Dolby Processzor biztosítja, a Menthol Multimédia Kft. támogatásával.

A mozipiknik egyébként azért is egyedülálló, mert nem lesz előre telepített szék, nem lesz előre kijelölt, lefoglalt hely. Mindenki úgy és ott foglal helyet, ahogy és ahol szeretne, de plédet, kisszéket ajánlott vinni.

AGORA

Program

2021. augusztus 13. péntek

 • 20:00 Csinibaba (12)
  Zenés magyar vígjáték 100 perc, 1997
 • 22:00 Magic – A Queen Budapesten (12)
  Magyar–angol koncertfilm, 90 perc, 1987
 • 2021. augusztus 14. szombat

 • 20:00 Made in Hungaria (12)
  Zenés magyar vígjáték 109 perc, 2009
 • 22:00 The Rolling Stones – Sweet Summer Sun – A Hyde Park-i koncert (12)
  Angol koncertfilm, 118 perc, 2013
 • Rossz idő esetén a programot egy nappal később tartják meg. A rendezvény fő támogatója az APTIV Services Hungary Kft.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Programajánló