Videó: „Ilyeneket kéne építeni, nem stadionokat”

Megkérdeztük a szombathelyieket, mit szólnak az új Egészségügyi Alapellátó Központhoz.

Február 1-jén nyitott meg Február 1-én megnyitja kapuit a szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központ 2020. December 14. 16:03 Szombathelyen a Markusovszky Kórházzal szemben az Egészségügyi Alapellátó Központ. A terveket még 2015-ben, egyhangúan fogadta el a közgyűlés.

A nagyrészt európai uniós, kisebb részt önkormányzati támogatásból megvalósult projekt 728 millió forintba került, és egyelőre úgy tűnik, ez most egy olyan dolog, amire érdemes volt költeni.

Legalábbis erről tanúskodik egyrészt az a tény, hogy 40 éve nem épült Szombathelyen új orvosi rendelő, másrészt az a szombathelyi úr, aki az épület előtt elmondta, hogy ha ilyenek épülnének a stadionok helyett, nem itt tartana az egészségügy.

A központról és az ideköltöző rendelőkről már tavaly szeptemberben is írtunk, mikor bejártuk a félkész épületet. Az akkor készült fotógalériánkat is megtekintheti, ha ide Nemsokára költözhetnek a háziorvosok és a fogászok – Bejutottunk az épülő új szombathelyi rendelőintézeti tömbbe 2020. September 18. 07:50 kattint.

Van egyébként egy nosztalgiával vegyes videónk a volt SZTK épületéről is. Csak hogy össze lehessen hasonlítani, honnan került át a rendelők egy része az új központba, ide tesszük ezt is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Február 1-től új parkoló indul Szombathelyen

Ezek lesznek a szabályok az Egészségügyi Alapellátónál.

Nemsokára költözhetnek a háziorvosok és a fogászok – Bejutottunk az épülő új szombathelyi rendelőintézeti tömbbe

Célegyenesben az Egészségügyi Alapellátó Központ. Szakember segített elmagyarázni, mi vár majd minket.

Február 1-én megnyitja kapuit a szombathelyi Egészségügyi Alapellátó Központ

Háziorvosok, fogorvosok költöznek a Markusovszky-kórházzal szembeni épületbe.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video