Ingyenes tanácsadást indít a katásoknak a szombathelyi önkormányzat

Szakképzett könyvelőkkel segítenek megoldást találni.

"Szombathelyen mintegy 3000 vállalkozást érint a KATA-törvény rohamtempóban történő módosítása. Nekik most a nyár nem a kikapcsolódás, hanem a fejtörés időszakát hozta el. Az eddig becsületesen dolgozó, minden jogszabályt betartó katás vállalkozásoknak mindössze 45 napjuk maradt az átállásra.

Ingyenes tanácsadást indítunk a szombathelyi székhelyű katás vállalkozások számára, ahol szakképzett könyvelők segítségével keressük a megoldást.

Segítünk, hogy a lehetőségekhez képest a legjobb döntést hozhassák meg, hogy többek között ételfutárok, festők, villanyszerelők, szerzők, fotósok ne feladják az eddigi vállalkozásukat a jelenleg reménytelennek tűnő, az élelmiszerárak drágulásával, az euró árfolyamának emelkedésével és az energiaárak elszabadulásával is súlytott nehéz helyzetben, hanem megtalálják működésük legoptimálisabb adózási formáját.

Önkormányzatunk a tanácsadás elindításával a szombathelyi vállalkozások segítésén keresztül a szombathelyi emberek, családok biztonságáért és megélhetéséért dolgozik. Az ingyenes tanácsadásra szombathelyi székhelyű katás vállalkozások jelentkezését várjuk a kozosseg_KUKAC_szombathely_PONT_hu címre küldött e-mailben.

Megkeresésükre rövid időn belül válaszolunk, mindent megteszünk, hogy segítséget nyújtsunk a helyes döntés meghozatalában" – írják a város Facebook oldalán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet