Iskolába siető kerékpárost ütött el egy autós - álló kocsisorból vágott ki kerékpárjával a fiú

A diák megsérült.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt hétfőn reggel a szombathelyi Zrínyi Ilona utcában.

A biciklist a mentők kórházba szállították
TM/Nyugat.hu

Egy középiskolás diák érkezett Merida kerékpárral a Hunyadi János út felől, a Gyöngyös patak hídjának járdáján, a Pázmány Péter körút felőli oldalon. A fiatal a járdáról az úttestre hajtott és egy darabig szembe tekert a forgalommal a piros jelzésnél álló autók között, majd figyelmetlenül, a záróvonalat átlépve próbált besorolni a saját sávjába.

Híd járdájáról hajtott autók közé egy diák Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A kerékpárost az érkező, szabályosan közlekedő Renault elütötte. A diák az aszfaltra zuhant.

-Nem haladtam gyorsan, mivel egyrészt zöldre váltó lámpánál indultam, másrészt ismerem az utat és a hídon van egy bukkanó. A kerékpáros egy villanás alatt termett előttem, sajnos már nem tudtam elkerülni az ütközést. Nagyon megijedtem és azonnal siettem segíteni a fiúnak - mondta el kérdésünkre a személyautót vezető fiatalember.

A Renault vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet, elütötte az elé vágó biciklist
TM/Nyugat.hu

-A fiú is nagyon normális volt, nem próbált kifogásokat keresni. Mondta, hogy az iskolájába sietett. Először még úgy érezte, hogy semmi baja nem esett, de aztán elkezdett fájni a csuklója. A kiérkező mentők megvizsgálták és kórházba szállították - folytatta a sofőr. Az autónak a motorházteteje és az oldala rongálódott meg, letörött a visszapillantó tükre és kipattant a lökhárítója, de a sofőr szerint a legfontosabb, hogy a biciklisnek ne legyen komoly baja és mielőbb felépüljön.

A kerékpáros diák nem vitatta a felelősségét a balesetért
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom, nem alakult ki nagyobb torlódás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló