Ismét a Karmelitában járt több kormánypárti médium vezetője

Nem ez az első eset.

Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója és Ómolnár Miklós, a Mediaworks bulvár részlegének igazgatója is járt nemrég a Karmelitában - írja a Gulyáságyú Média.

A portál fotóriportere Hszi Csin-ping kínai elnök látogatásának egyik napján (május 9-én) készített felvételt a két kormánypárti médium vezetőjéről.

A lap megjegyzi, e napon kordonokkal és egy táblával zárták le a Karmelita kolostor környékét. A táblán azt a feliratot helyezték el, hogy „átjárás kizárólag az építési területen dolgozóknak”. A rendőrök a Gulyáságyú Média munkatársait is más irányba terelték, az eddig szokásos, belépésre engedélyezett várbeli területet is szűkítették. A helyszínen tartózkodó rendőrök az átjárást tiltó táblát a kormánypropaganda vezetői esetében azonban felülbírálták, és beengedték őket az „építési területre”.

A portál kereste az Országos Rendőr-főkapitányságot is, akik azt közölték, a kordonokat nem a rendőrség állította fel, hanem a kivitelezési munkákat végző cég zárta le a területet.

Nem először fordult elő, hogy kormánypárti médiumok vezetőit fotózták le a Karmelita előtt. Tavaly október végén Zárt körű "kormányinfót" tarthattak fideszes újságíróknak a Karmelitában 2023. November 01. 09:30 Szalai Vivien TV2-hírigazgatót, Csermely Pétert, a Mediaworks tartalomfejlesztési vezérigazgató-helyettesét és Szajlai Csabát, a Világgazdaság című kormánypárti gazdasági napilap főszerkesztőjét kapták lencsevégre a Miniszterelnökség előtt. Látogatásuk célja azóta sem derült ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet