Ismét járdát újítanak fel Szombathelyen

Ezúttal a Barátság utca kerül sorra.

Tegnap elkezdődött a Barátság utcában található roszz állapotban lévő járda egy szakaszának felújítása – adta hírül a városrész képviselője, Kelemen Krisztián a Facebookon .

E szerint a Szova zrt. munkatársai a munkát tegnap, az aszfalt feltörésével kezdték meg, melyről a képviselő képeket is osztott meg.

Az régi járdát már feltörték
Kelemen Krisztián/Facebook

Azt írja továbbá, ennek az „apró örömnek” a segítségével „kényelmesen eltolható a babakocsi és a kisgyerekek által használt műanyag motor, de a felnőttek is könnyebben fognak majd közlekedni.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek