Ismét szintet ugrott a zakkantság – Orbán Viktor mint Jedi-lovag

Összedugták a fejüket a kormányzati propagandagyár zsenijei és ezt a TikTok-videót hozták össze.

Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a gonosz tengelye az Európai Unió, az Ursula von der Leyen és a Soros-család, míg a jót a tévedhetetlen magyar kormány testesíti meg.

Közöttük állandó a harc, a tét hatalmas, ha győz a gonosz, vége a világnak.

De erre szerencsére kicsi az esély, mert Orbán Viktor a helyén van.

A kormányzati propagandagyár zsenijei most a küzdelmet illusztrálva egy Star Wars témájú TikTok-videóval jöttek elő, ahol Orbán Viktor Jedi-lovagként (Luke) jelenik meg, hős barátai és harcostársai pedig Varga Judit és Szijjártó Péter. Orbán Balázs egy ewok maci arcából néz vissza.

@viktor_a_tiktokon Nekünk a szabadság életösztön! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #StarWars #VargaJudit #SzijjártóPéter #OrbánBalázs #Soros ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

A szöveg szerint a magyarok a szabadságot szeretik és mindig ott állnak a megszálló birodalom sírjánál. Nem vitás, hogy ebben az esetben a megszálló birodalom az Európai Unió.

Először arra gyanakodtunk, hogy ez valami vicc, de Orbán Viktor hivatalos csatornáján jelent meg a videó, és nem úgy tűnik, mintha azt feltörték volna. Csak szintet lépett a zakkantság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video