Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Istenes Bence a TV2-ről: „Bármit kérhettem volna, de nem akartam két Stop Soros!-reklám között szerepelni”

A műsorvezető a közéletben is felvállalja, hogy nem támogatja a jelenlegi kormányt.

Istenes Bencével a hvg.hu készített interjút, ahol kérdezték többek között a magyarországi politikai környezetről és, hogy kötelességtudatból áll-e ki a szexuális kisebbségek mellett.

Az RTL Klub műsorvezetőjének konkrét véleménye van a politika által teremtett itthoni környezetről: Évek óta ez a gyűlöletkeltés megy, és látom, hogyan épül le a társadalmunk. Nő az irigység, egyre nagyobb a szakadék a szegények és a gazdagok között, a középosztály pedig eltűnni látszik. Ezt nagyon rossz megélni.

Csobot Adél és Istenes Bence
Instagram

Nemcsak egyszerűen kötelességtudatból, hanem személyes meggyőződésből ered az, hogy kiáll az LMBTQ közösség mellett: Fontos, hogy olyan emberek, akiknek nagy elérésük van, és más aspektusból is látnak ilyen dolgokat, ne csak három közeli barátjuknak mondják el, mit gondolnak minderről.

Továbbá Bence elmondta, hogy bármit kérhetett volna a TV2-től, többször keresték fel ajánlatukkal. Azonban ő személyes meggyőződésből maradt az RTL Klubnál, hiszen nem akart a propaganda-gépezet részévé válni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra