Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így döntött a bíróság a zalai férfi ügyében, aki megerőszakolta válófélben lévő feleségét

2019. május 21-én a Zalaegerszegi Járásbíróság jogerős ítéletet hozott annak a zalai férfinak az ügyében, aki szexuális erőszakot követett el válófélben lévő feleségén.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott férfi és a sértett nő 2002-ben kötöttek házasságot, két gyermekük született. Kapcsolatuk 2018-ban annyira megromlott, hogy a nő el akart válni, ezért októbertől kezdve – bár közös ingatlanban éltek – külön aludtak.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A sértett 2018. november 4-én hajnalban felkelt, majd a konyhába ment, hogy bevegyen egy nyugtatót. A zajra felébredő férje utánament, a háta mögé lépve a konyhapulthoz nyomta, lefogta, s – a nő ellenkezésével nem törődve – közösült vele. A sértett még abban a hónapban benyújtotta a válókeresetet.

Illusztráció
colombotelegraph.com

Pár hét múlva a nő este fürdéskor észlelte, hogy a vádlott az udvarban álló melléképület tetejéről leselkedik utána. A férfi ezt követően befutott az ingatlanba, és felszólította a sértettet, hogy csókolja meg. A nő erre nem volt hajlandó, s szabadulni próbált a vádlott szorításából. Eközben a sértett kiskorú gyermekei édesanyjuk védelmére keltek, aki csak így tudott kiszabadulni a férfi szorításából, majd a közelben lakó ismerőséhez futott segítségért.

A vádlott a 2019. május 21-én megtartott előkészítő ülésen a tárgyalás tartása jogáról lemondott, beismerő vallomást tett, amit a bíró elfogadott. A Zalaegerszegi Járásbíróság a férfit folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt jogerősen 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 4 évre felfüggesztette.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés