Itt a legfrissebb fotó Gálvölgyi Jánosról

Láthatóan jól van, és ezt nem akárki erősíti meg.

„Megtiszteltetés volt, hogy személyesen is felköszönthettem születésnapja alkalmából a csodálatos Gálvölgyi Jánost. És öröm volt látni, hogy jól van!”

- Írja hétfő esti Facebook-bejegyzésében Karácsony Gergely.

A főpolgármester egy közös fotóval is illusztrálja a bejelentését.

A színész két hete még súlyos állapotban volt, néhány napja viszont már a kórházon kívül ünnepelte 75 éves lett Gálvölgyi János 2023. May 26. 07:49 75. születésnapját.

Gálvölgyi Jánost két héttel ezelőtt, május 10-én súlyos állapotban lánya vitte kórházba, azután, hogy ötven perc elteltével sem érkezett meg a mentő.

Az eset után a mentőszolgálat belső vizsgálatot indított, amely megállapította, hogy rosszul mérte fel a mentésirányító a helyzetet. Később a belügyminiszter vizsgálatot, míg a rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben. Később Győrfi Pál, a mentők szóvivője kért bocsánatot a családtól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű