Itt egy kisokos a szombathelyi parkolóbérletekről

Kinek jár kedvezményes, mennyi és mennyiért.

A SZOVA Nonprofit Zrt. parkolási csoportja a 2024. évi övezeti – arany, piros, sárga, zöld – parkolóbérletek értékesítését 2024. január 2-tól kezdi meg. A 2023. évre kiadott helyben lakók kedvezményes bérletjegyei 2024. január 31-ig érvényesek.

Egy lakásra – az érintett lakásban lakó természetes személyek számától függetlenül legfeljebb 2 db bérletjegy váltható. Lakásonként minden további jármű után a használó köteles a fizető parkoló övezet szerinti díjat megfizetni, vagy bérletjegyet megváltani.

A helyben lakók kedvezményes bérletjegyének kiváltására jogosultak azok a polgárok:

- A forgalmi engedélyben megjelölt tulajdonos vagy üzembentartó állandó lakcíme (lakóhely) a fizetőparkolási rendszer valamely övezetébe tartozik;

- akiknek gépjárműve az önkormányzati rendelet II. sz. mellékletében rögzített, A. díjosztályba tartozik;

A kedvezményes lakossági bérletek éves díja 5.000 Ft (ÁFÁ- val együtt), a fél évre szóló bérlet ára: 2.500 Ft (ÁFÁ-val együtt).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek