Ittas és jogosítvány nélkül vezetők Vas megyében

Az elmúlt 24 óra közlekedési leltára.

A sárvári rendőrök az elmúlt 24 óra alatt két ittas járművezetőt is kiszűrtek a forgalomból – közölte kedd reggel a Vas megyei rendőrség.

Egy sofőrrel szemben Sárváron szemben mutatott pozitív értéket az alkoholteszter.

Egy másik gépkocsivezetővel szemben Hegyfalu belterületén intézkedtek a rendőrök, mivel anyagi kárral végződött közlekedési balesetet okozott. A balesetet okozó férfival szemben a helyszíni intézkedés során alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott.

Mindkét gépkocsivezetőt további mintavételre előállították és velük szemben – vezetői engedélyük elvétele mellett – büntetőeljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Két másik gépkocsivezetővel azért intézkedtek a Vas megyei rendőrök, mert nem rendelkeztek vezetői engedéllyel, mégis volán mögé ültek.

Egyik sofőrt Szombathelyen , a másikat a 88-as főúton igazoltatták. A két férfit szabálysértési őrizetbe vették és velük szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.

Az jó hír, hogy az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a megyében, a viszont kevésbé, hogy a rendőrök öt, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek