Ittas férfi okozott balesetet Szombathelyen

Két sérüléses baleset is történt Vas megyében.

Egy helyi férfi anyagi káros balesetet okozott 2023. június 6-án, a délutáni órákban, Szombathelyen - közölte a Vas vármegyei rendőrség.

A helyszíni intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott , ezért őt további mintavételre előállították. A gépjármű vezetőjével szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Kilenc balesetnél helyszíneltek a vasi egyenruhások 24 óra alatt.

Két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset is történt.

Egy séi lakos közlekedett autójával 2023. június 6-án, az esti órákban, a 87-es számú főúton, Szombathely felől Kőszeg irányába . Haladása során későn észlelte az előtte, forgalmi okok miatt lassító, makói lakos által vezetett gépkocsit és nekiütközött. Az ütközéstől a makói nő által vezetett autó egy, az út szélén álló másik gépjárműnek csapódott .

A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – három személy könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

Közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2023. június 6-án, a délutáni órákban az M86-os autóúton .

Szalagkorlátnak hajtott egy BMW Szeleste közelében, az M86-os autóúton Fotó: Iszak Gábor tű. hadnagy Sárvár HTP
TM/Nyugat.hu

Ahogy arról lapunk is beszámolt Szalagkorlátnak csapódott egy BMW az M86-os autóúton, Szeleste közelében June 07. 06:30 , egy szlovák állampolgár személygépkocsival közlekedett Hegyfalu felől Szeleste irányába. Haladása során a 98-as kilométerszelvényben a nedves útburkolaton elvesztette uralmát járműve felett és autójával a szalagkorlátnak csapódott t. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jármű vezetője könnyebben megsérült . Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló