Ittas férfi okozott balesetet Szombathelyen

Két sérüléses baleset is történt Vas megyében.

Egy helyi férfi anyagi káros balesetet okozott 2023. június 6-án, a délutáni órákban, Szombathelyen - közölte a Vas vármegyei rendőrség.

A helyszíni intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A gépjármű vezetőjével szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Kilenc balesetnél helyszíneltek a vasi egyenruhások 24 óra alatt.

Két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset is történt.

Egy séi lakos közlekedett autójával 2023. június 6-án, az esti órákban, a 87-es számú főúton, Szombathely felől Kőszeg irányába. Haladása során későn észlelte az előtte, forgalmi okok miatt lassító, makói lakos által vezetett gépkocsit és nekiütközött. Az ütközéstől a makói nő által vezetett autó egy, az út szélén álló másik gépjárműnek csapódott.

A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – három személy könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

Közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2023. június 6-án, a délutáni órákban az M86-os autóúton.

Szalagkorlátnak hajtott egy BMW Szeleste közelében, az M86-os autóúton Fotó: Iszak Gábor tű. hadnagy Sárvár HTP
TM/Nyugat.hu

Ahogy arról lapunk is beszámolt Szalagkorlátnak csapódott egy BMW az M86-os autóúton, Szeleste közelében 2023. June 07. 06:30 , egy szlovák állampolgár személygépkocsival közlekedett Hegyfalu felől Szeleste irányába. Haladása során a 98-as kilométerszelvényben a nedves útburkolaton elvesztette uralmát járműve felett és autójával a szalagkorlátnak csapódottt. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a jármű vezetője könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló