Koccanásnak indult, de rendőrök vitték el az okozót Szombathelyen

Kisebb koccanás okozott nagy torlódást a 11-es Huszár úton, Szombathelyen. A helyszínelő a közeli étteremben találta meg a baleset okozóját.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi 11-es Huszár úton pénteken délután.

Koccanásnak indult, de rendőrök vitték el az okozót Szombathelyen – két Ford ütközött
TM/Nyugat.hu

Egy Kőszeg irányába tartó Ford személyautó vezetője későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító másik Fordot és a járműve belecsúszott az előtte haladóba.

Koccanásnak indult, de rendőrök vitték el az okozót Szombathelyen – két Ford ütközött
TM/Nyugat.hu

A balesetet okozó férfi a baleseti helyszínelő kiérkezésekor nem volt a járművénél. Mint kiderült, egy közeli étteremben csillapította vízzel a szomját. A semleges folyadék azonban nem verte át a szondát. Mivel a járművezetővel szemben felmerült az ittasság gyanúja, ezért járőrök érkeztek és a sofőrt előállították a szombathelyi rendőrkapitányságra.

A baleset helyszínén torlódás alakult ki.
TM/Nyugat.hu

A baleset helyszínén torlódás alakult ki.

Megcsúszott fékezéskor  az útépítésnél egy VW Söpte közelében

Csütörtökön egy Salköveskút felé tartó Volkswagen vezetője okozott ráfutásos balesetet a 8638-as úton. A Magyar Közút munkatársai több helyen is felmarták az aszfaltot útfelújítás miatt. A koccanás egy ilyen helyen történt.

Megcsúszott fékezéskor az útépítésnél egy VW Söpte közelében
TM/Nyugat.hu

A sorban elöl haladó jármű vezetője erősebben fékezett a felmart területnél és így tett a mögötte haladó jármű is. A harmadikként érkező VW-t vezető fiatalember is a fékbe taposott, de a gépkocsi már nem tudott megállni.

Megcsúszott fékezéskor az útépítésnél egy VW Söpte közelében
TM/Nyugat.hu

Az ütközésnél személyi sérülés nem történt és a sofőrökkel szemben nem merült fel az ittasság gyanúja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló