Ittasan, bódult állapotban vezetett Szentgotthárdon, most búcsúzhat a jogosítványától

Emellett 1 év felfüggesztett fogházbüntetésre és a bűnügyi költség megfizetésére is kötelezte a bíróság. A vádlott enyhítésért fellebbezett.

Bódult vezetés és kábítószer birtoklás miatt 1 év felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte és 2 év 7 hónapra eltiltotta a vezetéstől a Körmendi Járásbíróság azt a férfit, aki 2022. október 19-én este fél kilenckor, egy utast szállítva, bódult állapotban vezetett egy autót Szentgotthárdon.

Továbbá a vádlott 2022. december 2-át megelőzően - pontosan meg nem állapítható időpontban és helyszínen - kábítószert, marihuánát fogyasztott, amely hatóanyagának jelenléte a szervezetében 2022. december 2-án kimutatható volt.

A férfinek továbbá ki kell fizetnie a 361.445 forintos bűnügyi költséget is.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, míg a vádlott és a védője enyhítésért jelentettek be fellebbezést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló