Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rákérdeztük: mikor lesz végre kész a Ják és Szombathely közötti út?

Meddig kell még döccenőkkel, és korlátozásokkal számolnunk?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még május közepén vettük észre a Ják-Szombathely útszakaszon Kész katasztrófa Ják és Szombathely között autózni, és ez évek óta így van - most elkezdték rendbe tenni 2018. May 17. 16:48 autózva, hogy kikerült egy nagyméretű információs tábla, ami arról tájékoztatott, hogy hamarosan itt nagyobb útfelújítás veszi kezdetét. (Jegyezzük meg: egy szűk, kátyúkkal megrakott, életveszélyes szakaszról beszélünk, amelyen havi szinten történtek súlyos balesetek.)

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A kérdéses szakasz felújítása elkezdődött, az út 2/3-a hetek óta kész. A két vége azonban még nincs leaszfaltozva, nagy döccenők után lehet csak rásorolni az felújított szakaszra. Rendszeresen, csúcsidőben várakozni is kell.

Ezért is, megkérdeztük a felújítást végző Magyar Közutat: mikor fejeződnek be a munkálatok, mikor adják át a felújított utat?

Azt a választ kaptuk, hogy: a Vasivíz Zrt. közműbekötések cseréjét kezdte meg az elmúlt hetekben a még le nem aszfaltozott területen. Valamint az érintett szakaszon található 2 híd felújítását a mai napon kezdtük. A közműbekötések cseréje és a hídfelújítás befejezése után aszfaltozzuk le a hiányzó szakaszt.

Az út átadója, közölték még, tehát július végére várható. Addig türelem, és kitartás!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés