Jakab Péter hőmérője azt mutatja, hogy 23,1 fok van a parlamentben

A közintézményekben meg 18.

„Az iskolákban hőmérővel kell ellenőrizni, nehogy melegebb legyen a tanteremben 18 foknál. Azt mondom, ne legyen kivétel a Parlament se. Ma én is hőmérővel jöttem az Országházba, és az a helyzet, hogy itt kérem 23 fok van 18 helyett” jelentkezett be a törvényhozásból Jakab Péter.

A jobbikosból függetlenné lett képviselő, aki nyár végén indította el „A nép pártján” mozgalmát, hozzáteszi, hogy Orbán szerint az iskolában a gyerek ülhet 18 fokban, ő viszont 23 fokban melegszik a sleppel együtt a Parlamentben.

Facebook/Jakab Péter

„Hol van itt a példamutatás, utcaiharcos? A gyereknek bírnia kell a hideget, neked meg nem? Ha kell egy bőrdzseki, szívesen adok. Ne a gyerek üljön már kabátban, ha ülhetsz te is! A Parlament helyett fűtsük inkább az iskolát, ok? Hidd el, ott sokkal fontosabb emberek ülnek, mint itt” – folytatja Jakab, aki mintha megtalálta volna a régi hangját. Igaz, a régi hang olyan sok mindenre nem volt elegendő az áprilisi választásokkor.

Hozzátesszük, hogy a törvény Itt a hivatalos bejelentés, hogy mely intézményekben nem haladhatja meg a hőmérséklet a 18 fokot September 20. 11:46 azért ennél árnyaltabban fogalmaz. Középiskolák esetén valóban lehet minimum 18 fok a tantermekben, általános iskolákban viszont 20 foknál nem lehet hidegebb.

Az is igaz, hogy a parlamenti 23 fok nem túl példamutató, különösen ha hozzátesszük, hogy sok hivatalban és közintézményben valóban 18 fokban üldögélnek az ott dolgozók.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek