Jakab szerint Orbán a mentális fáradtság jeleit mutatja

A grazi kezelések kapcsán jött szóba egy interjúban.

Jakab Péter Jobbik-elnök a Facebook-oldalán tett közzé egy részletet abból a beszélgetésből, amelyet a HVG készített vele. Ebben az ellenzéki politikus Orbán Viktor miniszterelnök állítólagos grazi kezeléseiről beszél, ami azért került szóba, mivel Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt bizonyítékok nélküli utalásokat tett erről másfél héttel korábban.

Jakab Pétert Márki-Zay ezen kijelentéséről is kérdezte a HVG, ő pedig elmondta, hogy a Parlamentben mindig határozott cáfolatot várt a kormánypárt részéről, „hogy szó nincs erről”, de ez nem történt meg. Azt is hozzátette, hogy szerinte nem az a lényeg, hogy Orbán járt-e, vagy jár-e valahova, hanem az, hogy amikor szemtől szemben áll vele a Parlamentben, akkor ő is a „mentális fáradtság” jeleit tapasztalja rajta - írja a lap .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet