Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Jáki úti temetőben kísérték utolsó útjára Király Ferencet

Miskolcról és Budapestről is sokan érkeztek, hogy leróják kegyeletüket.

Április 13-án, kedden délután búcsúztatták Szombathelyen a Szalézi katolikus templomban Király Ferencet, a Király Sportegyesület néhai elnökét.

Király Ferenc temetése
Király Sportegyesület

A Jáki úti temetőben kísérték utolsó útjára, itt is helyezték örök nyugalomra a Szombathelyi Haladás legendás volt futballistáját.

Király Ferenc temetése
Király Sportegyesület

A Király Sportegyesület hivatalos oldalán megjelent beszámolóban azt is írják, hogy a temetésre Miskolcról és Budapestről is érkeztek hajdani pályatársak, tisztelők, illetve volt és jelenlegi klubvezetők, sportbarátok, szurkolók, hogy leróják kegyeletüket.

Király Ferenc temetése
Király Sportegyesület

A volt csapattársak, a Haladás Öregfiúk pedig nem csak a ravatalnál álltak díszsorfalat, ahogy arról már lapunk is beszámolt, Volt sporttársai is végső búcsút vettek Király Ferenctől, a Haladás legendájától April 13. 19:21 a temetés után a Rohonci úti Haladás Stadionban is megemlékeztek játékostársukról. Aláírt arcképét héliumos lufikon küldték az égiek közé.

Király Ferenc búcsúztató a stadionban
Kattintson még több képért a Haladás Öregfiúk megemlékezéséről!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra