Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jánosházi lány lehet az ország legszebbje

Stankovics Beát még a döntő előtt sikerült elkapnunk pár kérdésre. Mondjuk a fiúknak rossz hírünk van.

Rutinos szereplőnek mondható Stankovics Bea a szépségversenyek világában, 2009-ben még csak gondolkodott rajta Nyugat Királynője 2009 - Stankovics Beáta 2009. August 09. 20:11 , hogy kipróbálja magát a szépségiparban, amikor is a Nyugat királynője választáson szerepelt. Később, 2011-ben a NymE Szépe kiírását már meg is nyerte, itt láthatóak Beáról a képek Egyetem szépe, diákrektor és ittasodás - Diáknapok 2011 2011. May 02. 12:05 .

Magyarország szépe

A lány azonban nem elégedett meg ennyivel, most már ott tart, hogy az idei Magyarország Szépe választás egyik esélyesének tartják. Mivel a döntőig már csak pár óra van van, a nagy hajtás miatt csak pár kérdést tudtunk feltenni Beának, de ezeket, és az ezekre adott válaszait nem titkoljuk el önök elől!

Magyarország szépe

Hogy érzed magad?

Köszönöm szépen, nagyon jól érzem magam a táborban, rengeteg új élménnyel gazdagodtam, sok-sok tapasztalatot szereztem.

Milyen feladatokkal készültök a döntőre?

A tábort alversenyekkel kezdtük, ahol négy lánytól el kellett búcsúzni, de én bekerültem a tizenhat döntős lány közé. A tábori napok alatt rengeteget edzettünk, próbáltunk az elő show-ra, és kommunikciós tréningen is részt vettünk. Lehetsőségünk nyílt ellátogatni a Balaton Soundra és a Balatoni nyár című műsorban is szerepeltünk.

Milyen helyezéssel lennél elégedett?

Természetesen a cél az első hely, de a második udvarhölgyi helyezésnek is nagyon örülnék. Ha nem leszek helyezett, akkor sem keseredek el, hiszen sok pozitív, új élménnyel gazdagodtam.

Számítasz rá, hogy megváltozik-e az életed a döntő után?

Nem, akkor nem érhet csalódás, de igyekszem a legtöbbet kihozni a verseny adta lehetőségekből.

Gondolod, hogy a fiúk között azért népszerűbb leszel?

Mivel komoly párkapcsolatban élek, ezért nem foglalkoztat, hogy a fiúk szemében népszerűbb leszek-e vagy sem.

Ha már itt járunk, milyen típusú fiúk jönnek be leginkább?

Természetesen a férfiideálom a párom, barna haj, kék szem, komoly, férfias megjelenés.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra