Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lassan járhatatlan az M1-es autópálya: Győrtől Pestig 163 db nagyméretű kátyú van

A Kisalföld olvasója tényleg megszámolta. A horror sok útdíjból vajon mért nem futja biztonságos autópályára? - kérdezzük mi is.

Felháborítónak tartja a Kisalföld olvasója, hogy ilyen magas útdíjak mellett lassan járhatatlanná válik a Győr-Budapest, Budapest-Győr M1-es autópálya szakasz. Ahogy írja:

Győrtől Pestig 163 db (azaz százhatvanhárom) nagyméretű kátyú, s mellette több kisebb kátyú és ez még nem minden, mert egyéb úthibák is színesítik az utazást.

Az olvasó még megjegyzi:

Az meg egyenesen bicskanyitogató, hogy azt gondolják, a 100km/h sebességkorlátozó tábla megoldja a problémát.

A horror sok útdíjból vajon mért nem futja biztonságos autópályára? - kérdezi ő is, mi is.

Tánczos Mihály

Egy biztos: Tatabányától egészen a fővárosig már olyan hullámos az útburkolat, hogy valóban vigyázni kell.

Mikor újítják fel az M1-es sztrádát?

A kormány egy éve még azt tervezte Az olimpia reményében szélesítik az M1-es és az M7-es autópályákat 2017. January 24. 12:03 , hogy a m1-es autópálya hatsávossá bővíti- ezt Fónagy János NFM államtitkár közölte akkor az Országgyűlésben. A felújítás konkrétumaival azonban azóta sem találkoztunk.

Egy biztos, tavaly ősszel a legproblémásabb szakaszokon már végeztek kátyúzásokat Az M1-es autópályán forgalomkorlátozásokra készüljenek! 2017. October 27. 10:35 .

Mindenesetre írásban fordultunk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályához, hogy megtudjuk, mik a legfrissebb hírek, és mikor tervezik az M1-es sztráda teljes felújítását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra