Az Amazon alapítója, Jeff Bezos lett a világ új leggazdagabb embere

A számítógéppápa Bill Gatest utasította maga mögé.

Csütörtökön, azaz a mai napon a világ legnagyobb online webshopjának, az Amazonnak a részvényeladásai 2,5 százalékkal megugrottak, ezzel pedig a vállalat vezére lekörözte a Microsoft-alapítót is. Jeff Bezos összvagyona a cégeivel meg mindennel együtt így 91,4 milliárd dollárra rúg.

Ez 24 ezer milliárd forint. Csak könnyed összehasonlításképp: az idei magyar költségvetés bevételi főösszege 17 ezer milliárd forint. Bezos mögött gyakorlatilag másfélszer akkora pénztömeg áll, mint amennyi a mi egész országunk mögött.

Jeff Bezos kütyüt mutat
viralblog.com

Gratulálunk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság