„Eldurrant az agyam” – Kiderült, miért volt balhé Szombathely egyik legforgalmasabb utcájában

Rövidesen a videó megjelenése után jelentkezett a nő, aki belerúgott a Renault elejébe. Elmesélte, mi történt a helyszínen és hozzátette, ő tárcsázta a segélyhívót is.

Egy hétfő este készült fedélzeti kamerás felvételt küldött olvasónk, amit kitakarva mi is megjelentettünk. Ahogyan az a videóban is elhangzik, a személyautóból valamit magyaráztak a gyalogosok felé, mielőtt az egyik gyalogos felnőtt oda nem rohant az autóhoz. Az előző cikkünk itt Utcai agresszió az egyik legforgalmasabb szombathelyi utcában August 09. 11:55 olvasható.

A videó megjelenése után nem sokkal megkereste kollégánkat az a nő, aki belerúgott az autóba. (A videóban férfinek neveztük a rövid haj és a meglehetősen markáns fellépés miatt, emiatt elnézést kérünk.)

A felvétel főszereplője elmondta, hogy valóban „eldurrant az agya”, de ennek volt előzménye. A Vörösmarty Mihály utcán átkeléskor ért oda melléjük a Renault személyautó, lehúzott ablakokkal, amiben öt fiatal ült.

A nő ekkor hallotta meg, hogy a kocsiban azzal viccelődnek, hogyan kellene elgázolni az úton átkelő gyerekeket.

TM/Nyugat.hu

„Nem tudtam hideg fejjel gondolkodni. Az autóba tényleg belerúgtam, de a sofőrt nem ütöttem meg. Láttam, hogy az utasoknál fehérboros palackok vannak. A sofőr nekem elismerte, hogy elhangzott a gyerekek elütésére vonatkozó kijelentés, de azt mondta, hogy nem tudja, ki mondta ezt” – mondta el saját verzióját a nő.

Hozzátette, hogy ezután tárcsázta a segélyhívót, ahol az előzőeken túl azt is elmondta, hogy belerúgott az autóba. Végül nem született feljelentés a részéről, azt pedig egyelőre nem tudni, hogy a Renault vezetője tesz-e feljelentést az ügyben.
TM/Nyugat.hu

A nő reagált a gyerekekre vonatkozó felvetésünkre is. A dulakodás közben úgy gondolta, hogy a kisfiú a nagylánnyal van, de mint kiderült a gyerekek is megijedtek abban a szituációban és a kisfiú így maradt felügyelet nélkül egy rövid időre. Hozzátette: ez nem a lány hibája, hanem az övé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló