Utcai agresszió az egyik legforgalmasabb szombathelyi utcában

Közben egy kisgyerek felügyelet nélkül állt a sáv közepén, ahol a járműveknek zöldet mutatott a jelzőlámpa.

Utcai agressziót rögzített olvasónk kamerája 2022. augusztus 8-án este, a szombathelyi Vörösmarty Mihály utcában, az 56-osok terénél. Négy gyermek és két felnőtt kelt át zöld jelzésnél az úttesten, amikor egy szintén zöld jelzésnél induló Renault érkezett a Széll Kálmán utcából.

Az autó vezetője valamit mondott és mutatott, ami azonnal felbőszítette a gyalogos férfit, aki nagyot rúgott az autó elejébe.

Ezután szóváltás következett, majd az utcai perpatvaroknál jellemző ruházat, vagy felszerelés ledobása a földre, ami jelzi, hogy az illető kész a harcra. Ezúttal egy hátizsák került az aszfaltra, plusz a gyalogos nő biciklije, aki szintén a veszekedőkhöz rohant.

TM/Nyugat.hu

A videónak nincs hangsávja, de olvasónk elmondta, hogy nem hallott dudaszót az összezördülés előtt.

TM/Nyugat.hu

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a felnőttek a vita hevében teljesen elfeledkeztek a gyerekekről. A legkisebb fiú visszaszaladt megnézni, mi történik, közben hosszú másodpercekig állt a sáv közepén, miközben a járműveknek mutatott zöldet a jelzőlámpa.

TM/Nyugat.hu

Ha egy sofőr figyelmét elvonják a veszekedők, akkor zöld jelzésnél könnyen áthajthat a fiún és később már senkinek nem nyújt vígaszt, hogy látnia kellett volna a gyereket, ha előre figyel.

Frissítés:

Rövidesen a videó megjelenése után jelentkezett a nő, aki belerúgott a Renault elejébe. Elmesélte, mi történt a helyszínen és hozzátette, ő tárcsázta a segélyhívót is. A teljes cikk itt „Eldurrant az agyam” – Kiderült, miért volt balhé Szombathely egyik legforgalmasabb utcájában August 09. 14:23 érhető el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló