Jelentős késések a Székesfehérvár-Szombathely vonalon

A MÁV kissé átszervezte a vonatközlekedést.

Herend és Veszprém között meghibásodott a biztosítóberendezés. Emiatt a Göcsej és a Bakony InterCity vonatok, továbbá a Celdömölk-Veszprém közötti személyvonatok menetideje 30-40 perccel meghosszabbodik - írja közleményében a MÁV.

A torlódások, nagyobb késések csökkentése érdekében:

 • A Celldömölkről Veszprémbe 8:38-kor induló személyvonat (19027) a mai napon nem közlekedik. Az utasok a Szombathelyről a Déli pályaudvarra 8:42-kor induló Bakony InterCity vonattal (907) utazhatnak, amely Celldömölk és Veszprém között megáll a személyvonat megállási helyen is.
 • A Veszprémből Celldömölkre 9:40-kor induló személyvonat (19014) nem közlekedik. Az utasok a Déli pályaudvarról Szombathelyre közlekedő Bakony IC vonattal (902) utazhatnak, mely Veszprémből 9:34-kor indul tovább, Veszprém és Celldömölk között megáll a személyvonat megállási helyen is.
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos