Jézus zalai reinkarnációjának adta ki magát, bíróság elé áll

A férfi évtizedeken át vakította el áldozatait, de három éve lebukott. Szabadlábon védekezik.

A 69 éves, teskándi T. Miklós Jézus reinkarnációjának adta ki magát, és igazi szektát épített maga köré. Sokaktól pénzt csalt ki, a fiatal lányokat pedig rávette, hogy lefeküdjenek vele - írja a Blikk .

A férfi évtizedeken át vakította el áldozatait, de három éve lebukott. Szabadlábon védekezik, hamarosan bíróság elé állítják. T. Miklós azt állította, gyógyító ereje van, képes megszabadítani híveit betegségeiktől, problémáiktól. Többnyire csoportos foglalkozásokat tartott, de voltak olyan „betegei, tanítványai” is, akiket személyesen fogadott.

„Naponta közel negyvenen jártak a gyógyító szertartásaira, aminek a végén nyolcezret fizettek a betegek, akik számlát sosem kaptak. A botrány akkor robbant ki, amikor kiderült, nemcsak a pénzekkel trükközött, de a befolyásolható lányokat az ágyába vihette” – mondta a Blikknek a férfi egyik, névtelenséget kérő áldozata.

Teskánd polgármestere azt mondta a Blikknek, a falut nagyon megosztotta a botrány. Elmondása szerint sokan megharagudtak a szemfényvesztőre, de vannak olyanok is, akik szerint a férfi soha nem kényszerített senkit semmire. Sőt, néhány helybéli a botrány kirobbanása után teleplakátolta a falut a férfi fotójával, a plakátra azt írták: „Ő a valódi Jézus Krisztus! Ne bántsátok!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek