Videó a Jobbik március 15-ei megemlékezéséről

Külön tartott megemlékezést március 15-én a Jobbik MM szombathelyi szervezete. Hallgassa meg az újraértelmezett 12 pontot és mondjon véleményt!

A városi megemlékezés után órákkal, délután négy órakor jött össze a Jobbik szombathelyi szervezete egy külön megemlékezésre. Mint elhangzott, támogatóik többsége éppen Budapesten volt Vona Gábor pártelnök kérésére. A Szombathelyen maradókkal többek között Tompa Balázs történész, az exfocista, jelenleg képviselőjelölt Balassa Péter és a hagyományőrző Magyarósi Miklós osztotta meg gondolatait. A rendezvényt népdal és versszavalás színesítette.

Tompa Balázs történész 1848-ról és Balassa Péter gondolatai
A 12 pont aktualizálása és a Nemzeti dal
Magyarósi Miklós múltról, jelenről, jövőről
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet