Vas megyében megszűnt a Jobbik, kiléptek az alapszervezetek a pártból

A Jobbik Vas megyei elnöke jelentette be a szervezetek kilépését.

Tegnap délután írtuk meg Bana Tibor, Vas megyei országgyűlési képviselő kilépett a Jobbikból 2020. March 02. 17:07 ,hogy Bana Tibor Vas megyei országgyűlési képviselő kilépett pártjából, a Jobbikból, és a jövőben függetlenként folytatja a parlamentben.

Ma reggel Rába Kálmán, a párt megyei elnöke a Facebookon jelentette be, hogy a Jobbik Vas megyei vezetői nem kívánnak a párt szétveréséhez asszisztálni, ezért párttagságuk megszüntetését jelezték az Országos Elnökség és a pártigazgató felé, ezzel párhuzamosan pedig

megszűnnek a Jobbik Vas megyei alapszervezetei.

Rába azt is írja, hogy mára a Jobbik vezetésében a diktatórikus szemlélet vált uralkodóvá, ahol a személyi kultusz, a vezetőséghez való feltétlen hűség és a kritikai vélemények elnyomása vált a mindennapok részévé.

A nyilatkozatot tízen írták alá, köztük a párt öt Vas megyei alapszervezetének vezetője.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet