Jogerősen öt év börtön a kedden elfogott bolgár embercsempésznek

A rendőrök a 87-es úton fogták el, a szombathelyi Repülők útján.

Két nappal az elfogása után öt év börtönre ítélt a szombathelyi bíróság egy bolgár férfit, akit tíz évre ki is utasítottak Magyarországról.

A férfi kedden este fogták el, amikor a 87-es úton a járőrök megállították a kocsiját. A kocsiban öt afgán és egy török állampolgárt találtak, kiderült, hogy ők előző nap a szerb-magyar határon át, illegálisan érkeztek Magyarországra. A vádlott által csempészett személyek Németországba és Franciaországba szerettek volna eljutni.

Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek