Jól megdolgoztatta a szombathelyi kick-boxosokat Erdei Zsolt

Kőkemény bokszedzést tartott „Madár” az Agrobio Classic Kick-box és Box Club sportolóinak.

Hétvégén Kovács Gábor kick-box edző meghívására Szombathelyre látogatott Erdei Zsolt ökölvívó bajnok, akit valószínűleg senkinek nem kell bemutatni itt Magyarországon. „Madár” most a szombathelyi Agrobio Classic Kick-box és Box Club sportolóinak tartott egy kőkemény, nagyon hasznos bokszedzést.

Az Agrobio Classic Kick-box Club 2006-ban alakult, sportolóik eddig csak kick-box versenyeken méretteték meg magukat, ahonnan érmekkel, kupákkal, világbajnoki győzelmekkel térhettek haza. A pandémia miatt viszont a kick-box versenyek elmaradtak, ezt az időszakot kihasználva pedig Mayer Gábor klubelnök és vezetőedző elvégezte a bokszedző képzést.

Mayer Gábor és Erdei Zsolt.
Agrobio Classic Kick-box és Box Club

„Sportolóink a jövőben bokszversenyeken is szeretnének bemutatkozni. Ennek apropóján hívtuk meg Erdei Zsoltot, hogy segítse tudásával, tapasztalatával sportolóinkat” – mesélik.

Mint mondják, az edzés nagyon jó hangulatban telt, mindannyian nagyon sokat tanultak. Zsoltot nagyon barátságosnak, kedvesnek, őszintének tartják, hatalmas szakmai tudása és tapasztalata pedig mindenkit magával ragadott.

„Az edzés végén még egy baráti beszélgetés is belefért. Reményeink szerint idén még újra találkozunk. Madár igazi példakép lehet mindenki számára” – mondta Kovács Gábor edző.

Agrobio Classic Kick-box és Box Club

A következő szemináriumuk 2022. április 30-án, szombaton lesz Borics Ádám MMA harcossal, majd június 11-én szombaton Rákóczi Renáta 2x WAKO kick-box profi világbajnok, az Exatlon Hungary versenyzője lesz a klub vendége.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport