Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lejárt az ultimátum, jön Pukliék sztrájkja

Bár csak egy órás lesz, ettől még erős lehet az üzenet.

Sajtótájékoztatón jelentette be Pukli István, a pedagógustüntetések vezéralakja, hogy miután a miniszterelnök és az államfő nem kért bocsánatot a tanárokat ért megaláztatások miatt, ezért március 30-án megtartják beígért polgári engedetlenségi akciójukat.

A fővárosi Teleki Blanka Gimnázium igazgatója azt mondta, mindenkit, tanároktól a szülőkön át a velük rokonszenvezőkig arra kérnek, hogy jövő szerdán reggel 8 és 9 óra között álljanak ki az iskola elé, és szavaztassák meg ismét a Civil Közoktatási Platform 12 pontját.

Szólítsuk fel a kormányzatot arra, hogy mi mindenképpen változást szeretnénk a következő év szeptemberétől, és ezt a közoktatási platform 12 pontjával szeretnénk megvalósítani

– tette hozzá.

MTI

Itt van a videónk a tanárok március 15-én adott ultimátumáról:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Saját videóját hamisította meg a köztévé, hogy lejárassa a tanártüntetések egyik vezérszónokát

Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója is kapott egy ízelítőt az állami média kommunista gyakorlatából.

Itt van videón, hogyan jelentette be a tanártüntetések vezéralakja a lehetséges sztrájkot

A feltétel: Orbán és Áder kérjenek bocsánatot, amiért az elmúlt hat esztendőben megaláztak és megfélemlítettek embereket.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra